حملات dos و ddos چیست ؟
فرق حمله داس و دیداس چیست ؟
حمله سایبری (به انگلیسی: Cyberattack) در رایانهها و شبکههای رایانهای حمله برای هرگونه تلاش برای افشای، تغییر، غیرفعال کردن، تخریب، سرقت یا دستیابی و دسترسی غیرمجاز یا استفاده غیرمجاز از یک دارایی است. حمله سایبری هر نوع مانور تهاجمی است که سامانههای اطلاعات رایانه ای، زیرساختها، شبکههای رایانه ای یا دستگاههای رایانه شخصی را هدف قرار میدهد. مهاجم یک شخص یا فرایندی است که سعی در دسترسی به دادهها، کارکردها یا سایر مناطق محدود سامانه بدون مجوز، بهطور بالقوه با قصد مخرب دارد. با ممد دانلود همراه باشید !
حمله داس چیست ؟
Denial-of-Service یا همان ، DoS حملهایست که باعث عدم دسترسی کاربران تائید هویت شده و مجاز به سیستم یا شبکه میشود. اهداف حملات DoS، پهنای باند یا برقراری ارتباط شبکه است. حملاتی با هدف اشغال پهنای باند، شبکه را با مقادیر زیادی ترافیک مواجه میکنند که عملا تمامی منابع شبکه صرف و درگیر پاسخگویی به این ترافیک های کذب میشود.
یک مثال از حملات Denial Of Service
فرض کنید یک رستوران (هدف قربانی) کارش تحویل پیتزا در ازای دریافت سفارش تلفنی از مشتریان خود است. پایه کاری این رستوران، دریافت سفارشات تلفنی از مشتریان است. فرض کنید شخصی بخواهد در کار روزانه این رستوران خلل ایجاد کند. اگر این شخص مرتبا از طریق تماس تلفنی، علاوه بر سفارشات دروغین، خطوط نیز اشغال کند، توانسته است کار رستوران را عملا بخواباند.حملات DoS نیز دقیقا در موقعیت گفته شده قرار دارد. هدفِ فردِ اخلالگر، سرقت هیچ اطلاعاتی از هدفش نیست بلکه هدف اصلی از کار انداختن سرویسدهی هدف است.
حمله دیداس چیست ؟
حملات داس و دیداس یکی از خطرناک ترین و جدیدترین حملاتی است که در بستر اینترنت انجام میشود. DDoS مخفف چیست؟ کلمه ddos مخفف عبارت Distributed Denial of Service است و هدف از این حملات خراب کردن سرویس مورد نظر نیست بلکه شبکه و سرور مورد نظر را وادار به ناتوانی در ارائه سرویس عادی با هدف قرار دادن پهنای باند شبکه یا اتصال پذیری مینماید.
نحوه عملکرد حملات Distributed Denial of Service چگونه است؟
در حمله DDoS، مرورگر هدف یا شبکه مورد نظر توسط تعداد بسیار زیادی اپلیکیشن با درخواستهای جعلی خارجی مورد فشار قرار میگیرد که در نتیجه آن سیستم، شبکه، مرورگر یا سایت بسیار کند، غیرقابل استفاده و غیرفعال شده و یا از دسترس خارج میگردد.مهاجم حمله را با ارسال یک دستور (کامند) به عوامل زامبی خود شروع میکند. این عوامل درخواست برقراری ارتباط را به یک سیستم واقعی میدهند. درخواست ارسال شده توسط عوامل زامبی طوری است که به نظر میرسد از طرف سیستم قربانیان ارسال شده است
علائم حمله DoS
بر حسب نوع سیستم قربانی، علائم یک حمله DoS ممکن است متفاوت باشند. در اینجا چهار علامت اصلی از حمله DoS ذکر شده است:
- موجود نبودن یک وبسایت خاص
- ناتوانی در دسترسی به هر وبسایتی
- افزایش چشمگیر تعداد ایمیلهای اسپم دریافتی
- کارایی کند و غیر معمول شبکه
تکنیکهای حمله DoS
یک حمله DoS،حملهای است که بر ساختار شبکه به منظور ناتوان نمودن سرور از ارائه سرویس به کلاینتهایش انجام میشود. قصد واقعی از حملات DoS، ممانعت و یا ایجاد اختلال در استفاده قانونی و موجه از کامپیوتر یا منابع شبکه است. هفت نوع تکنیک وجود دارد که مورد استفاده مهاجمان در حملات DoS است:
- حملات بر مبنای پهنای باند
- جریان سیلآسای درخواست سرویس
- حملات بر مبنای جریانی از (SYN (SYN Flooding Attack
- حملات بر مبنای جریانی از (ICMP (ICMP flooding Attack
- حملات نظیر به نظیر
- حملات DoS دائمی
دیدگاهتان را بنویسید